Inspiratiesessie

Jij wil graag groeien met je bedrijf en je bezig houden met de dingen die je écht gelukkig maken. Alleen op dit moment ontbreekt het aan inspiratie. 

Wat je nodig hebt is iemand die met je meedenkt. Dat ene zetje in de goede richting geeft. Na de inspiratiesessie kun jij weer aan de slag en weet je waar je mee bezig kunt.

 

Deze sessie is echt iets voor jou als…

→ je niet helemaal tevreden bent over je aanbod.
→ je het maar lastig vindt om een waarde te hangen aan je producten en diensten.
→ je het stellen en behalen van je doelen een uitdaging is.
→ je planning en to-do lijst jouw de baas zijn.
→ een fijne work-life balance echt een dingetje is.

Hoe werkt het?

1.

Plaats een bestelling voor een inspiratiesessie. Vermeld bij het bestellingsproces je vraag.

2.

Je ontvangt daarna de factuur en in deze factuur vind je een link naar een online boekingssysteem (Bookings), waarin je je datum en tijd kunt claimen. Hiervan krijg je een bevestiging op de mail, met daarin de link voor onze afspraak in Teams.

 

3.

We spreken elkaar op de afgesproken datum en tijd en je krijgt minimaal 3 contrete tips zodat je direct aan de slag kunt.

 

Wat anderen over mij zeiden

Stephanie heeft mij tijdens de brainstormsessie laten inzien dat het heel goed mogelijk is om, de twee dingen die ik het liefste doe, te combineren. Ik kreeg dit zelf niet goed helder en wist niet hoe ik het moest aanpakken. Bij elk idee dat in me opkwam zag ik bezwaren.

Tijdens de sessie kreeg ik weer inzicht en wist ik wat ik wilde. Dat gevoel was tijdens ons gesprek heel sterk aanwezig en precies waar ik naar opzoek was! Ik ben na die tijd direct aan de slag gegaan met de tips die ik van Stephanie heb gekregen.

Loop je vast in je bedrijf en weet je niet goed welke richting je op kan of wil? Dan kan ik je een brainstormsessie met Stephanie van harte aanbevelen!

Nadia Bradaï Happy Healty Living

(brainstormsessie)


Meedenken waar je prioriteiten liggen en waar jij als ondernemer behoefte aan hebt, dat is waar Stephanie goed in is. Mijn leven is zowel zakelijk als privé meer in balans. Ik werk efficiënter en doelgerichter.

Daarnaast zorg ik ervoor dat ik genoeg ontspanningsmomenten heb.

Wat nog het belangrijkste is, is dat ik meer naar mijzelf heb leren luisteren. Ik sta er vaker bij stil wat ik op dat moment nodig heb, dat geeft mij enorm veel rust.

Twijfel je wat Stephanie voor jou kan betekenen? Ik weet, ongeacht hoeveel structuur je al hebt, dat Stephanie je sowieso verder kan helpen!

Eline van Gurp
The brand Movement

(adviestraject)

Even praktisch:

→ Het gesprek duurt 30 minuten.
→ Vooraf geef je je vraag door, met uitleg, zodat we direct aan de slag kunnen.
→ We spreken elkaar via Teams.
→ Je krijgt minimaal 3 concrete tips waar je direct mee aan de slag kunt.
→ De investering is €25,- excl. btw.  nog geen euro per minuut.

Veelgestelde vragen

Hoe, wat, waar

De sessie duurt 30 minuten en we spreken elkaar via Teams. Je kunt je datum en tijd claimen via het online boekingsprogramma. Mocht er geen geschikt moment bij staan, kun je mij mailen. 

In de bevestigingsmail krijg je de link voor onze meetingroom en daar spreken we elkaar op het door jou gekozen moment. 

Hoe geef ik mijn vraag door?

Dit kun je vermelden bij het bestelproces of bij het bevestigen van de door jou gekozen datum en tijd in Bookings.

Wat als er geen geschikt moment in Bookings staat?

Dit is geen probleem. Je kunt me dan een mail sturen en dan gaan we opzoek naar een moment dat het ons beide wel uitkomt.