Gratis weekplanner

Voor de ultieme focus om je droomdoelen te bereiken

$

De weekplanner

Waar je ruimte hebt voor je prioriteiten, je taken en activiteiten, ruimte hebt voor notities én aan het einde van de week de balans kunt opmaken.

 

$

3 opdrachten gericht op meer focus

Ik ga je aan het werk zetten met drie opdrachten zodat je nóg meer focus krijgt.

$

Besloten community

Je krijgt toegang tot de besloten community VAN OVERLEVEND ONDERNEMEN NAAR GELUKKIG ONDERNEMEN waarin ik wekelijks tips en tools ga delen zodat jij je droomdoelen kunt bereiken.

$

GRATIS gelukstest

Test je geluk met mijn gratis gelukstest, exclusief voor dames die de planner hebben aangevraagd.

 

Focus? Welke focus?

 

Je zit achter je computer te staren naar je scherm. Je hoofd zit vol met van alles en nog wat en je weet niet waar je moet beginnen. Je hebt een to-do lijst wat ook direct funtioneert als je planning, maar eigenlijk krijg je niks gedaan. Tenmiste, je werkt niet met de juiste focus richting je droomdoelen.

 

Van vol hoofd naar een realistische planning

 

Met de weekplanner ga jijzelf ervoor zorgen dat je met de juiste focus achter je computer gaat zitten. Je gaat tijd voor jezelf maken, want als het niet goed gaat met jou gaat het ook niet goed met je bedrijf (1+1=1 in dit geval), want jij bent je bedrijf!

Je gaat zorgen voor een goede balans tussen gefocust aan je bedrijf werken en tijd voor jezelf en de mensen om je heen.

Het resultaat? Weer met plezier je bed uitstappen en aan het werk gaan!

 

van overlevend ondernemen

Gelukkig ondernemen 

Een hele poos was ik bezig met overlevend ondernemen. Je zou toch denken dat je als ondernemer juist, doordat je zelf kunt kiezen wat je gaat doen, blij en gelukkig bent. Ik was niet ontzettend ongelukkig, maar ik was wel aan het overleven binnen mijn bedrijf. Dit had ook een negatief effect op mezelf. Tot dat ik bedacht: ‘Maar dat is toch dom?’. Zo ontstond Samen met Stephanie. In plaats van jurist ging ik onderzoek doen naar geluk, balans en tijd. Hoe krijg ik van deze drie dingen meer!?

Wat ga je vinden in de community?

– Een groep gelijkgestemde dames die allemaal haar droomdoelen willen bereiken

– Vragen om je tot nadenken te zetten

– Masterclasses om je te inspireren

– Een boekenclub