Van overlevend ondernemen naar

gelukkig ondernemen

 

Herken je dat?

Dat je het gevoel hebt dat nét dat stukje extra ontbreekt in je bedrijf. Alsof nét niet alles klopt. Maar wat er precies ontbreekt? Je hebt geen idee.

Als ondernemer heb je de alle vrijheid om te doen wat je wilt. Maar al die vrijheid heeft ook een keerzijde, want je kunt alles doen wat je maar bedenkt. Maar doe je wel echt waar je gelukkig van wordt? Wanneer krijg je die sprankeling in je ogen?

In dit traject gaan we samen op zoek naar dat stukje extra. Zodat je passie nog beter tot zijn recht komt in je onderneming. Die kers op de taart. Datgene waarom jij bent gaan ondernemen. 

Het is tijd om je dromen écht waar te gaan maken! 

 

 

 “happiness is the 

 best makeup” 

Voor wie is dit traject geschikt?

Dit traject is voor creatieve vrouwelijke ondernemers die zijn gaan ondernemen om hun passie écht te laten leven. En hoe kan dat beter dan als ondernemer. Je bepaalt namelijk zelf hoe je je werk doet.

Je creativiteit is een enorm groot voordeel in je werk. Je brein gaat alle kanten op en er komen allerlei ideeën binnen. Maar dit stukje creativiteit maakt het ondernemerschap wel lastig. Ideeën genoeg, maar waar word je nu écht gelukkig van?

Juist voor die vrouwelijke ondernemers is dit traject. Creatievelingen die op zoek zijn naar de kers op de taart. Nét dat stukje extra in haar bedrijf wat haar echt gelukkig maakt. 

 

 

 dream, plan, do 

Dream

Waar word je nu echt gelukkig van? Waarvoor kun jij elke ochtend (ookal ligt je bed nog zo lekker) je bed uitkomen? Deze dromen gaan we onderzoeken.

 

Plan

Weten wat je dromen zijn is één, uitvoeren is twee. Daarom gaan we haalbare doelen stellen, om jouw droom en ideëen werkelijkheid te laten worden.

Do

Hoe klein of groot het idee ook is, het moet wel gebeuren. Samen gaan we een realistische planning maken, welke past in de tijd die jij hebt, om te zorgen dat je je doelen kunt behalen.

 “Happiness 

 is an 

 inside job” 

Hoe ziet het traject eruit?

Idee

Samen gaan we uit zoeken waar jij echt gelukkig van wordt en hoe je dit kunt omzetten naar een aanbod. 

Doel

Zodra het aanbod op papier staat is het tijd om haalbare doelen te stellen. Zo ga je ervoor zorgen dat het aanbod er ook daadwerkelijk komt.

Prioriteit

Wanneer je doelen duidelijk zijn kun je prioriteiten stellen. Hierdoor is het duidelijk waar je aan moet werken.

Z

To-do lijst

Vanuit je doelen ontstaan allemaal taken. Ik ga je een techniek leren hoe je een goede to-do lijst kunt maken die voor je werkt. 

Plan

Om die doelen, prioriteiten en to-do’s uit te voeren moet er gepland worden. Samen met jou ga ik kijken naar een planning die voor jou werkt. 

Reflecteer

En om het cirkeltje rond te maken gaan we reflecteren. Elke twee weken reflecteren we op de stappen die zijn gezet. Hierdoor leer jij ook de techniek van het reflecteren, zodat jij het ook na het traject kan toepassen.

Resultaat

Na drie maanden heb jij een aanbod staat waar je écht gelukkig van wordt. Je droom is een plan geworden en het plan is zichtbaar. En het geluk wat jij uitstraalt? Dat zien je klanten ook!

 gelukkig ondernemen 

=

3 maanden persoonlijke coaching

=

Toegang tot een online leeromgeving

=

6 x 60 min online coachingsgesprek

=

Een maand na afronding een gesprek

3 maanden persoonlijke

coaching

 

Investering

TIJDELIJK € 999,- excl. btw

Of 3 termijnen á 333,- excl. btw

Nog 2 plekken beschikbaar dit jaar

Veelgestelde vragen

Hoe, wat, waar

De coachsessie doen we door middel van videobellen en duurt 60 minuten. Je kunt het dus doen vanaf een plek die jou uitkomt (al raad ik wel een rustige plek aan). 

Is dit traject voor iedereen?

Nee. Het traject is gericht op ondernemers of dames die de ambitie hebben om te gaan ondernemen. 

Wat als ik een vakantie gepland heb staan?

Dat klinkt als een heerlijk plan en is ook zeker geen probleem. Dan houden we een korte pauze en gaan we na je vakantie weer verder. 

Kan ik in termijnen betalen?

Ja, dat kan zeker. Je mag het bedrag in drie termijnen betalen.

Hoeveel tijd gaat me dit kosten?

Dit is natuurlijk voor een groot deel afhankelijk van je eigen inzet. Maar je kunt er vanuit gaan dat je, naast de coachscalls, ongeveer 1,5 tot 2 uur per week bezig bent.

Wat wel goed is om te weten, is dat je gaat werken IN je bedrijf in plaats van AAN je bedrijf. Dus het zal soms niet voelen alsof je bezig bent met het traject, terwijl je dat wel bent.

Wat als ik tussentijds vastloop?

Je kunt mij altijd een mail sturen wanneer je er even niet uitkomt of vastloopt. Ik reageer zo snel mogelijk, zodat jij weer verder kunt.

 Ik wil gelukkig ondernemen 

1 + 12 =