Expeditie geluk

Hét online programma waarbij je gaat werken een aan ijzersterke mindset om de balans te creëren in jouw leven zoals jij dat wilt.

Wat nog het belangrijkste is, is dat ik meer naar mijzelf heb leren luisteren. Ik sta er vaker bij stil wat ik op dat moment nodig heb, dat geeft mij enorm veel rust.

Eline van Gurp

Merkontwerper en Designcoach

Dit programma is voor jou als…

$

Je droomt van meer balans en een mooier leven maar niet weet waar je moet beginnen.

$

Je bewust wilt genieten van alle mooie en kleine dingen om je heen.

$

Je tijd wilt voor jezelf, zonder je schuldig te voelen.

$

Je positiever in het leven wilt staan.

$

Je wilt kunnen luisteren naar jezelf en op basis daarvan keuzes maken.

$

Je efficiënter en productiever wilt werken in en aan je bedrijf.

$

Je weer wilt leven in plaats van geleefd worden.

Meer geluk, tijd en balans

Hi, ik ben Stephanie en ik ben er van overtuigd dat ook jij balans kunt creëren in jouw drukke leven als ondernemer en moeder, tijd kunt maken voor de mooie dingen in het leven én geluk kunt halen uit het stellen van je droomdoelen. Ik laat jou zien hoe je met een positieve mindset, mooie doelen en ontspanning meer balans kunt krijgen in je leven.

In 2017 heb ik mijn eerste bedrijf gestart, als jurist. Ik kwam vanuit mijn studie HBO-Rechten en de arbeidsmarkt was verzadigd. Een baan vinden lukte me niet en ik besloot mijn eigen werk te creëeren. Ik werd niet blij en gelukkig van mijn bedrijf. Ik haalde weinig voldoening uit mijn werk en maakte ontzettend veel uren. Zo begon de zoektocht naar balans, tijd en geluk. 

In 2018 werd ik zwanger van Sophie. Dit was het moment dat ik mij besefte dat balans nog belangrijker ging worden in mijn leven. Ik wist toen al dat ik mijn gezin op nr. 1 wilde zetten en daar moest ik een nieuwe balans voor creëeren. Tijdens mijn zwangerschap merkte ik al dat ook zwanger zijn vraagt om een andere balans. Het moment dat Sophie er eindelijk was, werd balans nóg belangrijker. Zo’n kleintje vraagt om rust, ritme en regelmaat en eigelijk vond ik dat voor mij als moeder ook wel een goed idee.

Ik heb al mijn praktijkervaring en kennis gebundeld in een model om jou te kunnen helpen bij het creëren van balans in je onderneming, in je gezin, in je leven. 

Dit is jouw moment!

DIT ZEGGEN MIJN KLANTEN OVER MIJ

Meedenken waar je prioriteiten liggen en waar jij als ondernemer behoefte aan hebt, dat is waar Stephanie goed in is.

Mijn leven is zowel zakelijk als privé meer in balans. Ik werk efficiënter en doelgerichter. Daarnaast zorg ik ervoor dat ik genoeg ontspanningsmomenten heb. Wat nog het belangrijkste is, is dat ik meer naar mijzelf heb leren luisteren. Ik sta er vaker bij stil wat ik op dat moment nodig heb, dat geeft mij enorm veel rust. Twijfel je wat Stephanie voor jou kan betekenen? Ik weet, ongeacht hoeveel structuur je al hebt, dat Stephanie je sowieso verder kan helpen!

Eline van Gurp

Stephanie heeft me geholpen om meer inzicht te krijgen in mijn time management.

Ik was al goed op weg, maar deed gewoon wat goed voelde. Nu weet ik beter wat wel en niet voor mij werkt. Ik weet waarom werken niet lukt op sommige dagen en wat ik kan doen om mezelf te motiveren. Ook vind ik het heel fijn om eens écht getimed te hebben hoeveel ik werk. Een aanrader dus, ook als je al goed op weg bent met jouw time management; je gaat zeker nieuwe inzichten krijgen!

Miranda Endhoven

Voor mij als introvert, chaotisch persoon en met een burnout die ik langzaam achter mij laat, kwam dit programma op het juiste moment.

Ik was vooral bezig met het bijhouden van alles wat ik bewust en onbewust deed en na elke twee weken had ik een evaluatie samen met Stephanie. De vragen die zei stelde, opende dan ook mijn ogen en leerde ik om balans te vinden in de drukke dagen. Ik zou zeggen dit programma is zeker de moeite waard.

Karijn Seldam

 

Hoe werkt het?

In dit online-programmavan 12 weken ga werken aan een ijzersterke mindset om meer balans, tijd en geluk te creëren in je leven. Je gaat dit doen aan de hand van het door mij ontwikkelde lotus-groei-model ©, waarbij ik je tools ga leren hoe je je ideale balans kunt creëren. Het model bestaat uit 3 pijlers, namelijk: mindset, doelen en ontspanning.

Naast dat je gaat werken met het lotus-groei-model © ga je ook leren hoe de time-tracking techniek werkt. Dit is een ontzettend effectieve manier om in kaart te brengen waar je tijd écht heen gaat.

Elke week krijg je toegang tot een nieuwe module met video’s en een werkboek. 

MINDSET

Een positieve Mindset om te kunnen groeien.

 

DOELEN

Duidelijke Doelen zodat jij met volle focus aan je bedrijf kunt werken en persoonlijk kan groeien.

 

ONTSPANNING

 Ontspanning helpt bij het vinden van rust in je leven en hoofd.

 

NA HET PROGRAMMA…

$

Ga je bewuster om met je tijd en je dagindeling.

$

Weet je waar je écht gelukkig van wordt.

$

Heb je controle over je tijd én gedachten.

$

Weet jij van dromen je doelen te maken.

$

Heb jij je planning en to-do lijst onder controle.

$

weet je hoe jij kunt ontspannen en kunt opladen.

Wat krijg je allemaal in het programma?

Toegang tot de Create Your Balance Academy

i

12 werkboeken én een uitwerkboek

Bonuslessen van mij én experts

Verschillende video's bomvol kennis

GRATIS time-tracking template

Meer geluk in 12 weken?

Modules

Het door mij ontwikkelde lotus-groei-model © bestaat uit 9 thema’s. Al deze thema’s vind je terug in de CREATE YOUR BALANCE ACADEMY. Stap voor stap ga jij werken aan mindset, doelen en ontspanning.

Module 1

Waar gaat je tijd écht heen?

Je gaat bewust bezig met de invulling van je tijd. Je weet waar je je dagen mee vult en hoe je je tijd besteedt. 

Module 2

Nadenken over je tijd

Je gaat ontdekken waar je écht gelukkig en blij van wordt en hoe je je tijd wilt doorbrengen. Je weet waar je behoefte aan hebt.

Module 3

Doen wat je gelukkig maakt

Je doet meer waar je gelukkig en blij van wordt. Je weet lifehacks hoe je de dingen die je minder leuk vindt, minder kunt doen. 

Module 4

van pessimist naar optimist

Je krijgt meer controle over je gedachten. Je weet hoe je frustraties kunt uiten zonder in een negatieve flow te komen. Je hebt ook weer controle over je tijd.  

Module 5

Dromen ombuigen naar doelen

Je hebt volle focus doordat je heldere doelen hebt gesteld aan de hand van de S.M.A.A.R.T.-techniek. Je weet waar je naartoe werkt, welke stappen je moet zetten en kan jezelf motiveren.

Module 6

Waar ligt je focus?

Je kunt aan de hand van een simpel toepasbare techniek prioriteiten stellen. Jeweet wat je afleiders zijn en hoe je deze kunt uitschakelijk. Je productiviteit ligt hierdoor veel hoger.

Module 7

Baas over je to-do lijst

Je weet hoe ons brein werkt en omgaat met to-do’s. Je kunt een to-do lijst maken die voor je werkt in plaats van je tegenwerkt aan de hand van toepasbare tips.   

Module 8

Een realistische ideale dag

Je kunt een planning maken die aansluit bij je doelen en to-dolijst. Je kunt ruimte maken voor de dingen waar je behoefte aan hebt. 

Module 9

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand

Je kunt reflecteren, aan de hand van een template, op je kwartaal-, maand- en weekdoelen en weet focus te houden.

Module 10

Een volle batterij

Je kunt jezelf opladen en weet hoe je kunt ontspannen. Daarnaast weet je wanneer je pauze nodig hebt en hoe je tussen het werken je productiviteit kunt verhogen.

Module 11

Zet jezelf op nr. 1

Je kunt tijd voor jezelf maken en leert waarom dit zo belangrijk is, zodat er geen schuldgevoel is wanneer het tijd is voor jezelf.  

Module 12

Wat anderen voor je kunnen betekenen

Je weet wat relaties voor invloed op je hebben en hoe je jezelf kunt vergelijken met anderen. Je weet ook hoe je meer kunt genieten van bijzondere momenten en door herinneringen meer tijd kunt creeren. 

Bonus

Trello masterclasses

Trello is een mooie tool om to-do lijsten in te maken. Je kunt er zelfs je weekoverzicht in kwijt. In verschillende video’s laat ik je zien hoe je Trello kunt gebruiken.  

Masterclassen van verschillende experts, over onder andere: het automatiseren van je bedrijf | social media marketing | geldzaken | tijd besparen door Canva templates

=

Levenslang* toegang tot de EXPEDITIE GELUK ACADEMY

=

12 modules op basis van het Lotus-Groei-Model ©.

=

12 werkboeken met begeleidende video's.

=

Een time-tracking template**.

=

Bonusmateriaal van mij én verschillende experts.

expeditie geluk

 

Hét online programma

voor meer geluk

 

Investering

VAN € 397, excl. btw

VOOR € 297,- excl. btw

MET 14 DAGEN ‘NIET GOED, GELD TERUG’ GARANTIE

Veelgestelde vragen

Voor wie is dit online programma alleen voor moeders met een onderneming?

Nee, het is geen vereiste om ondernemende moeder te zijn. Je mag ook ondernemer zijn. Dit online-programma is voor iedereen die meer balans in het leven wil, die meer tijd wil om te kunnen genieten van al het moois en die meer geluk wil ervaren.

Wanneer is dit online programma niet voor mij?

Wanneer jij klachten ervaart, zoals: depressie, burn-out of andere mentale ziektebeelden is dit traject niet voor jou. Ik raad je aan om in z’n geval contact op te nemen met een deskundige.

Is er een bepaalde startdatum?

Ja, deze startdatum staat vermeld in het vak boven de veelgestelde vragen.

 

Hoeveel tijd ben ik kwijt per week?

Dit is afhankelijk van de week en de tijd die jij er zelf aan wilt besteden. De ene week zal meer tijd in beslag nemen dan de andere, maar ga uit van een gemiddelde van 2 uur. Ik wil nog wel even noemen dat de time-tracking techniek enkel 15 minuten per dag in beslag neemt. Dit valt echt reuze mee.

Wat als ik niet elke week de tijd heb of op vakantie ga?

De opdrachten worden per week vrij gegeven. Wanneer je op vakantie bent loopt het programma door. Doordat je toegang blijft houden tot het online-programma is het geen probleem om een week “geen tijd” te hebben.

 

Wat als mijn vraag hier niet tussen staat?

Dat kan. Mail je vraag naar hallo@samenmetstephanie.nl en ik beantwoord je vraag zo snel mogelijk.

de *'s

* Je krijgt toegang tot het online programma zolang het programma bestaat, maar minimaal 6 maanden.

** Het template gaat vervangen worden door een Webapp. Wanneer is nog niet duidelijk; er wordt hard aan gewerkt. Wanneer de Webapp live is kun je een mail verwachten in je mailbox zodat je toegang krijgt.