Make tomorrow a better day than today

 

Wat zijn we toch allemaal druk met die 168 uur in de week, want ‘tijd kost geld’. Dan moet je toch wel alles eruit halen wat erin zit.

De maatschappelijke druk wordt steeds hoger en de verwachtingen ook. Maar wat wil je nou zelf? Waar word jij gelukkig van? Hoe haal ik nou het meeste uit mijn tijd?

Herken je dat? Dat je denkt:

» ik zou eigenlijk wel meer boeken willen lezen
» had ik maar meer tijd om te wandelen in de natuur
» kon ik maar wat vaker even tijd voor mezelf plannen

Of misschien denk je wel:

» Waar gaat mijn tijd heen?
» Werk ik wel hard genoeg?
» Hoe haal ik meer uit mijn tijd?

Herken je dat? Dan is dit coachingstraject zeker geschikt voor jou.

“Unlike money, time

can’t be earned back”

Voor wie is dit traject geschikt?

Dit traject is voor vrouwelijke ondernemers die meer tijd willen én deze tijd zo waardevol mogelijk willen maken. Ook is dit traject voor dames – die ondernemer zijn – die graag beter willen leren plannen, meer overzicht en structuur willen én productiever willen werken (ja, het kan echt!).

In dit traject ga ik je niet alleen trucjes leren. Ik ga je leren hoe jij de rest van je leven je tijd waardevol kan besteden aan de dingen waar jij tijd aan wilt besteden.

Of je nou meer tijd wilt kunnen stoppen in je bedrijf, meer tijd wilt besteden aan je partner of gezin of dat ene boek nou eens wil gaan lezen?! Jij bepaalt zelf waar je tijd heen gaat, want dat ga ik je leren.

 

De thema’s

Mindset

Dit traject is gericht op verandering van jezelf om zo alles uit je tijd te kunnen halen, zowel zakelijk als privé.

Om te kunnen veranderen heb je een groei mindset nodig. Hier gaan we eerst aan werken door  bewustwording én inzicht te creëren, je behoeften te bepalen en controle te krijgen over je tijd en gedachten.

Doelen

Wanneer jij de juiste mindset te pakken hebt kunnen we de volgende stap zetten. Onder dit thema vallen verschillende onderwerpen: doelen stellen, plannen, to-do lijsten en reflectie.

Al deze onderwerpen dragen bij aan een betere indeling van je tijd. Want wanneer jij je doelen helder hebt, een to-do lijst hebt die voor je werkt, een planning hebt die realistisch is en hierop kunt reflecteren, ben jij de baas over je eigen tijd. 

Ontspanning

Het laatste thema is ontspanning en heeft alles te maken met de tijd die je spendeert naast je werkuren of tussen de werkuren door.

Zo is opladen heel belangrijk om productief te kunnen werken, maar is tijd voor jezelf net zo belangrijk. En dan nog de mensen om je heen. Waar wil je tijd aan besteden en hoe ga je dat doen? Dat gaan we samen uitzoeken in het laatste thema.

 

Ik was voor mijn gevoel altijd aan het werk en was heel erg benieuwd of dat ook echt zo was. Eerlijk gezegd viel het allemaal heel erg mee.

Ik heb geleerd meer focusuren in te zetten en meer vrije dagen echt in te plannen zodat ik het ondernemen echt even uit kan zetten.

Anne-loes Huizing

Grafisch en strategisch vormgever, www.anneloeshuizing.nl

24/5 mijn volledige aandacht

Dat klinkt natuurlijk leuk, maar wat houdt het in?

 

Naast de coachingsgesprekken hebben we ook contact via Whatsapp, Instagram, e-mail, op wat voor manier dan ook. Ik ben van maandag tot en met vrijdag beschikbaar (24/5).

 

Wanneer jij ergens tegenaan loopt kun je me appen (de apper is sneller) of mailen, zodat je zo snel mogelijk weer verder kan.

 

Maar dat is niet alles. Ik ben ook jouw stok achter de deur. Hoor ik niks van jou? Hoor je wat van mij. Zo kan ik bijvoorbeeld vragen hoe het gaat. Het kan ook zijn dat ik iets tegenkom of lees wat interessant is voor jou. Dan krijg je van mij een screenshot of foto.

“take control

of your

unchosen busyness”

Het resultaat?

$

Inzicht in je tijdsbesteding

Door inzicht te creëren ga je bewuster om met je tijd.

$

Meer tijd

Ja, echt! Want zodra je weet waar je tijd heen gaat, krijg je het gevoel meer tijd te hebben. Maar je hebt ook echt meer tijd. Je besteedt je tijd veel gerichter.

$

Hogere productiviteit

Doordat je weet waar je écht aan wilt werken en bewuster omgaat met je tijd, gaat je productiviteit omhoog.

$

Grip op je tijd

Je weet precies hoe je een planning moet maken die past bij je behoeften en prioriteiten en bepaalt zelf waar je tijd heen gaat.

$

Een betere balans

De verdeling tussen alle rollen die je hebt, ondernemer, partner, dochter, zus en/of moeder, hebben allemaal hun eigen plek en er is daardoor een betere balans.

$

Meer geluk

Want zodra je je tijd besteedt aan de dingen waar je echt blij van wordt, ben je een stuk gelukkiger!

=

6 maanden persoonlijke coaching

=

12 x 60 min online coachingsgesprek

=

toegang tot het online programma 'Van Chaos Naar Balans' t.w.v.€297,-

=

6 maanden lang 24/5 mijn volledige aandacht

1:1 TRAJECT

 

6 maanden persoonlijke

coaching

 

Investering

€ 2995,- excl. btw

Of 4 termijnen á 800,- excl. btw