Samen brainstormen

zodat jij de volgende stap kunt zetten in je business 

Jij wil graag groeien met je bedrijf en je bezig houden met de dingen die je écht gelukkig maken. Dat gaat niet zoals je het bedacht had. Je aanbod verandert om het half jaar, omdat het gewoon nét niet is wat je wil. Daardoor straal je niet uit wat je uit wilt stralen, kun je het niet verwoorden zoals je zou willen en weten de klanten je niet te vinden.

 

Aan ideeën geen gebrek, want jouw creatieve brein weet altijd wel iets te bedenken. Toch lukt het je maar niet om je passie en je ideeën om te vormen tot een aanbod wat echt bij je past. Een aanbod waar je écht gelukkig van wordt. 

 

 

 Happiness is 
 the highest level 
 of success 

En nu denk jij…

 

→ Hoe dan?

→ Waar moet ik beginnen?

→ Hoe weet ik wat mij écht gelukkig maakt?

→ Wat moet ik doen om daar achter te komen?

→ Hoe zet ik al mijn ideeën om in een plan?

 

Samen op zoek naar een aanbod waar je passie en ideeën samenkomen

Wat je nodig hebt is iemand die met je meedenkt. Iemand die je helpt bij de vertaalslag van idee naar concept. Zodat jij vanuit daar de volgende stap kunt zetten.

Het enige wat jij daarna kunt doen is stralen, want wat een rust dat je nu weet waar je écht gelukkig van wordt. Je passie en ideeën zijn eindelijk één.

Hoe ziet de sessie eruit?

Vanaf elke locatie

De brainstormsessie kun je doen vanuit huis, je kantoor of een andere plek. Zolang jij je er maar prettig voelt. Het is wel aan te raden om in een rustige omgeving te zitten om zo min mogelijk afgeleid te worden.

}

tijd

De brainstorm duurt 1,5 uur en we gebruiken hiervoor zoom. Dit is een gebruiks-vriendelijke tool waarmee je kunt bellen via een online verbinding. Achteraf stuur ik je de opname toe, zodat je alles nog eens rutig kunt nalezen.

Het perfecte idee

Aan het eind van de sessie heb jij een aanbod idee op papier staan wat precies klopt bij je passie en de ideeën die je had. Maar dan nu op een manier waar jij écht gelukkig van wordt. 

 brainstorm sessie 

 

Investering

€ 129,- excl. btw

 

Hoe vraag ik een brainstormsessie aan?

1.

Schaf de brainstormsessie aan door op ‘in winkelmand’ te klikken en te betalen. Je ontvangt een bevestiging op de mail.

2.

Binnen 24 uur (op werkdagen) ontvang je van mij een aantal data waarop we de sessie kunnen plannen.

3.

Zodra de sessie is gepland, is alles geregeld. En kun jij je gaan verheugen op 1,5 uur brainstormen.