Samen brainstormen

zodat jij de volgende stap kunt zetten in je business 

Jij wil graag groeien met je bedrijf en je bezig houden met de dingen die je écht gelukkig maken. Dat gaat niet zoals je het bedacht had. Je aanbod verandert om het half jaar, omdat het gewoon nét niet is wat je wil. Daardoor straal je niet uit wat je uit wilt stralen, kun je het niet verwoorden zoals je zou willen en weten de klanten je niet te vinden.

 

Aan ideeën geen gebrek, want jouw creatieve brein weet altijd wel iets te bedenken. Toch lukt het je maar niet om je passie en je ideeën om te vormen tot een aanbod wat echt bij je past. Een aanbod waar je écht gelukkig van wordt. 

 

 

 Happiness is 
 the highest level 
 of success 

En nu denk jij…

 

→ Hoe dan?

→ Waar moet ik beginnen?

→ Hoe weet ik wat mij écht gelukkig maakt?

→ Wat moet ik doen om daar achter te komen?

→ Hoe zet ik al mijn ideeën om in een plan?

 

Samen op zoek naar een aanbod waar je passie en ideeën samenkomen

Wat je nodig hebt is iemand die met je meedenkt. Iemand die je helpt bij de vertaalslag van idee naar concept. Zodat jij vanuit daar de volgende stap kunt zetten.

Het enige wat jij daarna kunt doen is stralen, want wat een rust dat je nu weet waar je écht gelukkig van wordt. Je passie en ideeën zijn eindelijk één.

Hoe ziet de sessie eruit?

Vanaf elke locatie

De brainstormsessie kun je doen vanuit huis, je kantoor of een andere plek. Zolang jij je er maar prettig voelt. Het is wel aan te raden om in een rustige omgeving te zitten om zo min mogelijk afgeleid te worden.

}

tijd

De brainstorm duurt 1,5 uur en we gaan het hebben over jouw aanbod. Maar dat niet alleen. Ik ga ook vragen stellen over onder andere je doelgroep en prijzen, om te zorgen dat alles klopt.

w

Microsoft Teams

We spreken elkaar in Microsoft Teams. Tijdens de sessie raad ik je aan pen en papier bij de hand te hebben. Dan kun je opschrijven wat je wilt onthouden. Je krijgt achteraf ook een foto van mijn aantekeningen.

(ver)nieuw(d) aanbod

Aan het eind van de sessie heb jij een aanbod idee op papier staan wat precies klopt bij je passie en de ideeën die je had. Maar dan nu op een manier waar jij écht gelukkig van wordt. 

Stephanie heeft mij tijdens de brainstormsessie laten inzien dat het heel goed mogelijk is om, de twee dingen die ik het liefste doe, te combineren. Ik kreeg dit zelf niet goed helder en wist niet hoe ik het moest aanpakken. Bij elk idee dat in me opkwam zag ik bezwaren.

Tijdens de sessie kreeg ik weer inzicht en wist ik wat ik wilde. Dat gevoel was tijdens ons gesprek heel sterk aanwezig en precies waar ik naar opzoek was! Ik ben na die tijd direct aan de slag gegaan met de tips die ik van Stephanie heb gekregen.

Loop je vast in je bedrijf en weet je niet goed welke richting je op kan of wil? Dan kan ik je een brainstormsessie met Stephanie van harte aanbevelen!

Nadia Bradaï

Happy Healthy Living

Ik heb nog vragen…

 

Heb je nog vragen over de brainstormsessie? Geen probleem. Stuur me een DM via instagram en ik beantwoord je vragen graag!

 

Hoe vraag ik een brainstormsessie aan?

1.

Via de button hieronder kun je de brainstormsessie bestellen. Je kunt direct betalen, via iDEAL, waarna je een factuur krijgt toegestuurd. 

2.

In de e-mail met de factuur vind je een link naar een boekingssysteem. Hierin kun je de afspraak met mij plannen. Mocht er geen optie tussen staan, kun je contact met mij opnemen.

3.

Na het bevestigen van de datum en tijd, ontvang je een e-mail met daarin een link voor de sessie. Wanneer je hierop klikt op het moment van onze afspraak gaan we beginnen!

 brainstorm sessie 

 

Investering

€ 129,- excl. btw