Wil jij meer succes en omzet met je bedrijf én een goede work-life balance?

Stop dat met het schieten van losse flodders en zorg voor en doelgerichte aanpak.

Is dit herkenbaar?

N

Voor je gevoel mist er iets, maar je kan er maar niet je vinger opleggen wat het precies is.

N

Je weet niet voor wie jij het liefst wilt werken, laat staan dat ze jou kunnen vinden.

N

Je tijdsindeling kan wel wat beter. Welke stappen je daarvoor moet zetten weet je niet.

N

Je wilt groeien met je bedrijf en als persoon. De hoe? Die ontbreekt alleen.

N

Doelen, prioriteiten stellen, planning en reflecteren. Je weet dat het belangrijk is, maar de uitvoering gaat niet altijd vlekkeloos.

Wat gaan we doen?

Het traject bestaat uit 6 coachingsessie, waarvan 1 sessie een kick-off is waar we direct beginnen met doelen stellen en de eerste stappen gaan zetten voor een ijzersterke basis voor je bedrijf. In de volgende 5 sessie gaan we daar verder aan werken. 

De kick-off duurt 1,5 uur en de overige sessie duren 1 uur. Eens in de twee weken spreken wel elkaar en gaan we de opdrachten bespreken waar jij in de tussentijd aan gewerkt hebt.

Aan het einde van het traject heb jij een ijzersterke basis staan voor je bedrijf en weet jij welke stappen je moet gaan zetten om van je bedrijf een succes te maken.

Doelen stellen

We gaan doelen stellen voor zowel je bedrijf als privé. De doelen voor je bedrijf verschillen van omzetdoelen tot bedrijfsontwikkeling. Alles om ervoor te zorgen dat je bedrijf kan groeien.

ijzersterke basis

We gaan uitzoeken wie je doelgroep is, wat hun behoeften zijn, kritisch naar je aanbod kijken en bepalen hoe jij je gaat positioneren. 

marketing

We gaan bepalen wat voor businessmodel en verdienmodel er passen bij jouw bedrijf. Vanuit daar gaan we een plan maken hoe je je aanbod gaat aanbieden en je omzetdoelen kunt behalen.

work-life balance

Om ervoor te zorgen dat er een goede balans is tussen je business en privé, gaan we aan de slag met je planning. Een strakke planning zorgt voor meer rust én helpt je bij het behalen van je doelen.

Hi, ik ben Stephanie

 

Je zit vol ambitie, maar bent ook iemand die houd van een gezonde balans. Naast je werk ben je partner, gezelschapsmens en nog veel meer. Al deze rollen wil je 100% aandacht geven, net zoals je bedrijf.

Natuurlijk wil je alles zo goed mogelijk doen en juist daarom is voor jou een fijne work-life balance zo belangrijk, zodat er ook plek is voor jouw ambities.

Je weet dat je hiervoor stappen moet zetten en een plan nodig hebt. Een aanbod waar je blij van wordt, een strategie om je aanbod ook tot leven te laten komen, doelen die je verder helpen en een planning die past bij jouw situatie.

 

Ik ben er van overtuigd dat elke vrouw letterlijk kan sprankelen terwijl ze werkt. Herken jij die glimmende ogen bij andere ondernemers die jij maar al te graag zelf wilt ervaren? Het kan echt!

Wil jij een aanbod waar je blij van wordt, een plan met praktische tools om je dromen waar te maken en een betere work-life balance? In dit traject ga ik samen met jou ervoor zorgen dat jij gaat sprankelen.

3 maanden persoonlijke

coaching

 

Investering

3 termijnen van

€ 500,- excl. btw

of eenmalig € 1.500,- excl. btw 

3 plekken beschikbaar per kwartaal

Veelgestelde vragen

Hoe, wat, waar

De coachsessie doen we door middel van videobellen en duurt 60 minuten. Je kunt het dus doen vanaf een plek die jou uitkomt (al raad ik wel een rustige plek aan). 

Hoe krijg ik de opdrachten?

De opdrachten staan in een Trello bord. Dit bord deel ik met je. Jij kunt hierin werken en ik kan zien wat je doet. Zo kan ik af en toe spieken hoe het gaat, maar kan ik ook gemakkelijk meekijken als je vastloopt en opmerkingen plaatsen.

Is dit traject voor iedereen?

Nee. Het traject is gericht op ondernemers of dames die de ambitie hebben om te gaan ondernemen. 

Wat als ik een vakantie gepland heb staan?

Dat klinkt als een heerlijk plan en is ook zeker geen probleem. Dan houden we een korte pauze en gaan we na je vakantie weer verder. 

Kan ik in termijnen betalen?

Ja, dat kan zeker. Je mag het bedrag in drie termijnen betalen.

Hoeveel tijd gaat me dit kosten?

Dit is natuurlijk voor een groot deel afhankelijk van je eigen inzet. Maar je kunt er vanuit gaan dat je, naast de coachscalls, ongeveer 1,5 tot 2 uur per week bezig bent.

Wat wel goed is om te weten, is dat je gaat werken IN je bedrijf in plaats van AAN je bedrijf. Dus het zal soms niet voelen alsof je bezig bent met het traject, terwijl je dat wel bent.

Wat als ik tussentijds vastloop?

Je kunt mij altijd een mail sturen wanneer je er even niet uitkomt of vastloopt. Ik reageer zo snel mogelijk, zodat jij weer verder kunt.

 Aanvragen 

5 + 4 =